Uncategorized

Sporttiset vaatteet eivät kuulu enää vain urheiluun – näin syntyvät kauden katu-uskottavimmat lookit

Ei tarvitse mennä ajassa kovinkaan paljoa taaksepäin, kun päästään aikaan, jolloin sporttivaatteita käytettiin yksinoikeudella vain ja ainoastaan urheiluun. Tuolloin oli vaikea edes kuvitellakaan, että eräänä päivänä koittaisi aika, jolloin sporttivaatteet voisivat olla osana katujen tyylikkäimpiä lookkeja. Kuitenkin tänä päivänä, 2020-luvulla Aim’n kaltaiset brändit ovat tehneet selväksi, että tyylikkäämpiä vaatteita saa hakea. Enää ei tarvitse kärvistellä koko päivää epämukavissa kuteissa, vaan nykyään on enemmän kuin vain mahdollista pukea päälleen mukavat ja joustavat trikoot ja olla silti koko huoneen näyttävin ilmestys. Kiitos muotijumalille, vai mitä?

Muoti muuttuu jatkuvasti

Katu-uskottavan lookin luominen ei koskaan ole ollut niin helppoa, kuin se on nyt vuonna 2021. Nykyään kaikkein tyylikkäimmissä lookeissa yhdistyvät niin mukavuus kuin tyylikkyys – tämä tarkoittaa sitä, että enää kauneuden eteen ei tarvitse tehdä uhrauksia eikä kärvistellä kivuissa. Ja tämähän sopii meille – kuka nyt haluaisi tuntea kipua?

Haluaisitko vinkkejä mukavan mutta muodikkaan tyylin luomiseen? Poimi alhaalta ammattilaissylistimme ilmaiset vinkit vuoden 2021 tyylikkäimpiin asuihin!

Ilmaiset tyylivinkit ammattilaisstylistilta – poimi parhaat päältä

1. Yhdistä urheilutrikoot rentoon puolipitkähihaiseen paitaan ja kruunaa asusteilla

Hakusessa katujen upein tyyli? Nyt se hoituu helpommin kuin koskaan, ja mikä parasta, se on täysin kustomoitavissa oman makusi mukaan! Yhdistä neutraalin väriset tummat sporttitrikoot rentoon yksiväriseen vaaleaan puolipitkähihaiseen paitaan ja kruunaa look esimerkiksi trendikkäällä pipolla tai lippiksellä, nahkatakilla ja valintasi mukaan tennareilla tai vaikka korkokengillä! Katujen tyylikkäin look on syntynyt – ja kuinka vaivattoman upealta se näyttääkään!

2. Sporttitrikoot toimivat kuin leggingsit

Keväällä ja kesällä mukavuus on kaiken A ja O; ja nyt sen voi tehdä tyylistä tinkimättä. Yhdistä mustat sporttitrikoot tunikaan, niin saat aikaan supertyylikkään lookin. Yhdistä tyyliisi sirot ballerinat tai vaikka mukavat kiilakorot, viimeistele look kauniilla vyöllä ja rennolla farkkutakilla ja halutessasi vaikka tyylikkäällä hatulla. Kurkista peiliin niin näet kauden tyylikuningattaren – ja jälleen ilman uhrauksia!

3. Sporttiliivit voivat yksinään toimittaa yläosan virkaa

Asun yläosaksi ei aina tarvitse valita kokomittaista paitaa. Nykyään muodissa ovat vajaamittaiset paidat, niin sanotut crop topit. Tätä lookkia voi helposti jäljitellä mukavimmalla mahdollisella tavalla: sporttiliiveillä! Topattu sporttiliivi tarjoaa hyvää tukea rinnoille ja toimii todella tyylikkäänä yläosana, jonka voi yhdistää mielesi mukaan joko rentoihin löysiin housuihin tai vaikkapa kasarityylisiin trumpettilahkeisiin farkkuihin. Mukavaa ja vaivatonta muotia!

4. Rennot ja ilmavat housut tiukan yläosan parina on voittamaton kombo joka toimii aina

Vastakohdat täydentävät toisiaan – myös muodissa! Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että vaalea yläosa toimii tumman alaosan parina ja päin vastoin, sekä sitä, että löysä alaosa toimii tiukan yläosan parina ja päin vastoin. Yhdistele mielesi mukaan ja luo mieleisesi look – tällä kaavalla onnistut aina!

Tags :