Tyylejä

Hame sopii myös syksyyn

Hameet kuuluvat olennaisena osana syksyn klassiseen muotiin. Niiden avulla asuun voi saada mukavasti eloa ja arkeen iloa.
Esimerkiksi pitkä, paksua kangasta oleva hame voi olla vaihtoehto housuille. Housut ovat toki helppo valinta, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. Toisaalta myös hame on niin arkeen kuin juhlaan sopiva. Tutustu vain eri malleihin verkkokaupassa NA-KD ja nappaa sieltä omaan tyyliisi parhaiten sopivat vaatteet. Jos vaatekaapistasi löytyy useita eri hameita, tiedät silloin, että sinulla on aina jotain päällepantavaa. Voit myös leikitellä väreillä, mikä tuo iloa elämään hämärän syksyn aikana.

Yhdistä hame sopivaan yläosaan ja jalkineisiin

Hameen voi yhdistää erilaisiin yläosiin ja jalkineisiin aivan samaan tapaan kuin housutkin. Pue päälle joko pitkähihainen pusero tai vaikka t-paita ja villatakki. Yhdistä se niihin ja täydennä asu vielä vaatteeseen sopivilla sukkahousuilla. Syksyyn kannattaa harkita paksuja sukkahousuja, sillä sää on kylmempi ja tuulikin tuivertaa. Täydennä kokonaisuus sopivilla jalkineilla. Jos olet valinnut yllesi lyhyen päällyshameen, pitkävartiset saappaat tai maiharit sopivat loistavasti yhteen sen kanssa. Jos sinulla taas on pitkä kangashame, ei kenkien välttämättä tarvitse olla niin näyttävät. Valinnanvaraa on paljon, joten sinä voit leikitellä jalkineilla ja kangashameilla. Vaikka hame ei olisikaan sinulle ennestään jokaiseen päivään kuuluva vaatekappale, älä pelkää pukea sitä yllesi, vaan ota rohkeasti uusia tyylejä haltuun!

Tags :