Tyylejä

Muotia kierrätettynä verkosta

Muotia on nykyisin täysin hyväksyttävää ostaa käytettynä – ja mikä parasta, voit shoppailla myös käytettyä muotia verkossa! Mistä ja miten käytettyä muotia löytyy näppärimmin verkossa – siitä kerromme lisää tässä artikkelissa!

Emmy.fi – kierrätettyjä merkkivaatteita

Emmy.fi on yksi Suomen suurimmista second hand -tuotteita myyvistä verkkokaupoista. Myyjälle se tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää rentoa avaimet käteen -tyyppistä myyntipalvelua käytettyjen merkkivaatteiden myynnissä, kun taas ostajalle se tarjoaa näppärän tavan ostaa laadukkaita merkkivaatteita kierrätettyinä hyvään hintaan. Tästä verkkokaupasta löytyy kierrätettyä muotia niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi löydät sivustolta myös oman kategoriansa retkeilymuodille. Voitkin vaatettaa itsesi Emmyn tuotteilla niin arkeen, juhlaan kuin retkeilyynkin!

Vähänkäytetty.fi – arkisia löytöjä

Vähänkäytetty.fi on toinen hyvä vaihtoehto etsiessäsi itsellesi tai lapsillesi kierrätettyä muotia ja halutessasi tehdä ostoksia verkossa. Vähänkäytetty.fi tarjoaa ehkä Emmyä laajemman valikoiman erilaisia vaatteita, ja pääasiassa sen valikoimat voivatkin tuntua hieman arkisemmilta kuin Emmyn valikoimat. Joukosta voi kuitenkin tehdä löytöjä ja löytää jopa todellisia helmiä, kunhan tuotekategorioita vain jaksaa selata riittävän kauan. Yksi tämän verkkokaupan parhaista puolista on se, että voit ostaa kerralla useamman myyjän tuotteita, mutta maksat niistä vain yhdet postikulut. Nykyään Postin nostettua hintoja kerta toisensa jälkeen tämä on oivallinen tilaisuus ostaa kerralla enemmän ja säästää näin kuluissa.

Facebookin aarreaitat

Facebookista löytyy monia suoranaisia aarreaittoja, jos etsit kierrätettyä muotia. Ensinnäkin sen Market Placesta voi tehdä löytöjä, minkä lisäksi kannattaa liittyä Facebookin erilaisiin kierrätysryhmiin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi KappAhlin Newbien ihanuuksiin keskittyviä sivustoja, joihin kannattaa tutustua, jos Newbie miellyttää omaa silmää. Facebookista voi tehdä jopa täysin ilmaisia löytöjä!

Tori.fi – varauksella

Myös Tori.fi tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen kaupankäyntiin. Tähän sivustoon toki suosittelemme suhtautumaan tietyllä varauksella, koska sivustolla liikkuu myös huijareita. Toki varovaisuutta kannattaa noudattaa aivan kaikilla verkkosivustoilla, joilla käydään kauppaa yksityishenkilöiden kesken, mutta jostakin syystä erityisen paljon ketunhäntä kainalossa liikkeellä olevia myyjiä tuntuu pesiytyneen juuri Tori.fi-palveluun. Toisaalta Tori.fi tavoittaa koko Suomen myyjät ja on tunnettu kauppapaikka, josta voi tehdä erittäin hyviä löytöjä, kunhan ei suhtaudu ostotapahtumaan liian sinisilmäisesti. Jos jokin tuntuu Tori.fi:ssa liian hyvältä ollakseen totta, saattaa se sitä mahdollisesti ollakin.

Tags :