Tyylejä

Ota vaatekuvia Instagramiin – näin teet sen

Instagram on suosittu sosiaalisen median palvelu niin nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa. Instagram-tili tavoittaa sitä enemmän ihmisiä mitä parempi teema tilillä on. Teemalla tarkoitetaan siis sitä, että syötteen kuvat sopivat hyvin toisiinsa ja käsittelevät samoja aiheita. Instagram-tilien teemoja voivat olla esimerkiksi kauneus, muoti, matkailu, lapset tai ruoka. Näistä varsinkin muoti on sellainen, jota näkee monilla tileillä. Instagram on täynnä mitä upeampia vaatekuvia ja inspiraatiota pukeutumiseen. Muodin osalta tili voi keskittyä vaikka tiettyihin asuihin, kuten kenkiin tai laukkuihin. Toisaalta tilillä voidaan esitellä myös päivän asuja. Mitä tahansa aiotkaan tehdä, tee se hyvin. Kuviin kannattaa panostaa niin, että ne eivät ole pelkkiä pikaisia räpsyjä.

Hyviä kuvia ottaakseen ei tarvitse panostaa kalliiseen kameraan. Myös älypuhelimilla saa otettua hyviä kuvia. Älypuhelimen ei tarvitse olla uusista uusin, vaan vanhemmalla puhelimella saa myös otettua hyviä kuvia. Esimerkiksi käytetty iphone 12 on erinomainen valinta, jos et halua maksaa puhelimesta liikaa, mutta haluat sen olevan tarpeeksi hyvä kuvien ottamiseen. Käytetty iPhone 12 -puhelimessa on riittävästi tilaa kuville ja kaiken lisäksi sen kamera on vielä oikein hyvä. Käytetty iPhone 12 on kaiken lisäksi sen verran edullinen, että sitä voi kuljettaa mukana joka paikassa.

Näin otat hyviä kuvia

Muista ottaa kuvia ainoastaan pystyasennossa olevalla puhelimella. Moni luulee, että vaaka-asennossa saa enemmän kuviin. Vaaka-asennossa otetut kuvat näyttävät kuitenkin hassuilta, joten pidä puhelin aina pystyasennossa Instagram-kuvia ottaessasi. Jotta kuvista tulisi hyviä, tulee myös valaistuksen olla kunnossa. Valaistus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että valoa lisätään joka suunnasta. Parhaimmat Instagram-kuvat otetaan nimittäin luonnonvaloa hyödyntämällä. Luonnonvalo näyttää parhaalta kuvissa, joten se sopii mainiosti asukuvien ottamiseen. Sitten kun hyvät kuvat on otettu, täytyy ne tietysti saada ihmisten tietoisuuteen. Se onnistuu kaikista parhaiten lisäämällä hashtageja. Hashtagit ovat niitä avainsanoja, joiden avulla käyttäjät löytävät toisten käyttäjien kuvia. Netistä voi löytää suosituimpia muotiin ja asuihin liittyviä hashtageja. Muista myös ajoittaa postauksesi siten, että se saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Suosituimmat Instagramin käyttöajat löytyvät myös netistä. Näiden vinkkien avulla sinustakin voi tulla Insta-julkkis.

Tags :