Tyylejä

Shoppaile elämääsi pientä luksusta edullisella kulutusluotolla

Löysitkö kaupasta unelmiesi laukun, tyylikkäät lenkkarit, upean hatun tai minkä tahansa muun asusteen tai asukokonaisuuden, jonka haluaisit itsellesi nyt ja heti? Et varmasti ole ainoa, joka haaveilee tälläkin hetkellä sellaisesta muotikappaleesta, johon ei tällä hetkellä olisi oikeastaan varaa!

Shoppailu on monille tapa rentoutua ja viettää aikaa joko yksin tai yhdessä kavereiden, puolison tai perheen kanssa. Shoppailu voi olla myös loistavaa liikuntaa, sillä muutaman tunnin aikana tulemme ottaneeksi aivan huomaamatta tuhansia askelia. Valitettavan usein shoppailureissu voi kuitenkin jäädä ikkunaostosten tasolle, sillä aina ei ole varaa ostaa juuri sellaista vaatekappaletta, jota eniten himoaa. Moni voisi yllättyä, jos sanoisimme nyt, että voisit onnistua shoppailemaan elämääsi pienen palan luksusta edullisella kulutusluotolla!

Mistä edullista kulutusluottoa?

Vaikka lainarahaa ei ole suinkaan suunnattu päivittäisten kulujen kattamiseen ja loputtomaan shoppailuun, voi edullinen kulutusluotto olla monissa tapauksissa esimerkiksi luottokorttia huomattavasti edullisempi keino rahoittaa esimerkiksi himotun merkkilaukun ostaminen. Jos suunnittelet lainan hakemisen tarkkaan ja vertailet rahoitusvaihtoehtoja huolellisesti, voit hyvin mielin shoppailla haluamasi muotikappaleen ilman huonoa omatuntoa. Meillä kaikilla on oikeus hemmotella itseämme aina silloin tällöin!

Kulutusluottojen korkokuluissa on suuria eroja, joten on tärkeää, ettet tule ottaneeksi liian kallista lainaa, jonka kuluista saat pulittaa hurjia summia vielä vuosienkin päästä. Ennen kaikkea on tärkeää pyrkiä sovittamaan laina-aika haettavaan lainasummaan mahdollisimman realistisesti, jotta lainan takaisinmaksun aikana ei ilmaannu odottamattomia yllätyksiä.

Lainan hakemiseen kannattaa valmistautua selvittämällä tarkkaan omat tulot ja menot, ja verrata niitä sitten tulevan lainan kuukausierään. Jääkö lyhennyksen jälkeen rahaa vielä muihin menoihin? Pyri sovittamaan laina-aika mahdollisimman realistisesti omaan tulotasoosi, jolloin varmistat samalla, että lyhennät lainaa sinulle sopivan joutuisassa aikataulussa takaisin – näin lainakulut eivät pääse nousemaan vahingossakaan liian korkeiksi.

Muista lainojen kilpailutus

Itsensä hemmottelu shoppailureissulla käy kaikkein jouhevammin silloin, kun tiedät, ettet joudu maksamaan shoppailureissusta koituneista kuluista vielä vuosienkin päästä. Paras tapa varmistaa itselleen markkinoiden edullisin laina on lainojen kilpailuttaminen – joten kilpailuta lainat edullisesti Rahalaitoksen ilmaisessa lainojen vertailupalvelussa.

Lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa eri lainatarjousten vertaamista toisiinsa. Vertailun avulla selvität, mistä pankista tai rahoituslaitoksesta saat edullisinta lainaa yhdellä lainahakemuksella. Näin et joudu täyttämään ja lähettämään lukuisia lainatarjouksia eri luotonmyöntäjille, ja edullisin kulutusluotto voi löytyä jo muutamassa minuutissa.

Sinun ei tarvitse tietää lainojen vertailusta mitään, sillä vertailupalvelu järjestää lainatarjoukset sinulle edullisimmasta kalleimpaan tarjoukseen vertaamalla lainojen todellista vuosikorkoa, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät korkokulut. Sinulla on vapaus päättää, minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä. Lainahakemuksia käsitellään nopeaan tahtiin, joten mikäli esimerkiksi täytät lainahakemuksen aamulla, kulutusluotto voidaan avata sinulle parhaimmillaan jo saman päivänä aikana!

Tags :