Tyylejä

Ulkoiluvaatteetkin voivat olla muodikkaat

Suomalaiset ovat vanhan stereotypian mukaan tuulipukukansaa, joka ei vaatteilla koreile. Onneksi maailma on muuttunut ja suomalaiset siinä mukana. Osaamme nykyään sekä käyttäytyä että pukeutua paremmin, kuin aiemmat sukupolvet. Kun aiemmin ihmiset viimeistään 30 vuotta täytettyään jättivät muodin ja tyylin seuraamisen, ja siirtyivät koko perheen yhdenmukaisiin verryttelyasuihin, nyt tilanne on aivan toinen. Riippumatta asuinpaikasta, koulutustaustasta ja muista muuttujista, suomalaiset ovat alkaneet panostaa pukeutumiseen entistä enemmän. Vaatteisiin ja omaan tyyliin panostaminen ei ole enää välttämätön paha, joka stressaa esikoisen rippijuhlia järjestettäessä. Se on mukava ja mielenkiintoinen asia. On oivallettu, että fiksu pukeutuminen on hyväksi monella tapaa: Se parantaa omaa oloa ja itsetuntoa, luo positiivista tunnelmaa ja on aina myös kunnianosoitus kanssaihmisiä kohtaan. Kiinnittämällä huomiota omaan pukeutumiseemme, kerromme toisille ihmisille ympärillämme, että arvostamme heidän seuraansa.

Tyylikkyys ei vaadi trendien seuraamista

Monesti ilmenee virheellinen ajatus siitä, että tyylikäs pukeutuminen tarkoittaisi sitä, että ihmisen tulee seurata ja omaksua tarkasti kaikki viimeisimmät muotivillitykset ja trendit. Tyylikkyys ja muodikkuus eivät ole samoja asioita, kuin trendien orjallinen seuraaminen. Tärkeintä on aina löytää oma tyylinsä, jota voi sopivasti höystää Tyylikkäät treenivaatteet tuovat motivaatiota liikkumiseen.kauden muotiasuilla, mikäli ne omaa silmää viehättävät. Muodin seuraaminen ei ole pakollista, mutta se voi olla mukavaa ja mielenkiintoista. Muoti ilmentää aina aikaansa ja kertoo jotakin kuluvasta historian vaiheesta. Se ei ole lainkaan niin pinnallista, kuin monesti luullaan. Lisäksi ei koskaan pidä aliarvioida sitä, kuinka pukeutuminen voi vaikuttaa positiivisesti ihmisten mielialaan. Kun on fiksu, hyvin istuva ja uusi jakkupuku päällä, tuntuu olo tiukassa palaverissa monin verroin itsevarmemmalta. Vaatetuksella voi olla myös suuri motivaatiovaikutus esimerkiksi liikunnan harrastamiseen. Moni saa inspiraatiota ostaessaan uuden treenisetin itselleen; mikäs sen mukavampaa, kuin mennä kuntosalille ja pukea päälle treeniasu joka kääntää päät. Yhtäkkiä syntyy punnerrusennätys, eikä ensimmäisen hikipisaran jälkeen tee mieli hypätä suihkuun.

Tyylikkäänä ulkoilemaan laatuvarusteissa

Urheillessa on joka tapauksessa pakko käyttää liikkumiseen tarkoitettuja vaatteita. Kuntosalille tai lenkkipolulle ei voi mennä työvaatteissa tai juhlapuvussa. Kun urheiluvaatteet on kerran ostettava, miksi ei kerralla ostaisi sekä tyylikkäitä, että laadukkaita varusteita, jotka myös tukevat harrastuksessa onnistumista. Harvalla meistä on loputtomasti motivaatiota liikkumiseen, ja siksi kaikki liikunnallisuutta tukevat tekijät on valjastettava käyttöön. Yksi näistä keinoista ovat juuri hyvät vaatteet ja varusteet. Parhaimmillaan urheiluvaatteet tekevät liikuntasuorituksesta yhtä nautintoa, pahimmillaan ne pilaavat suorituksen, rajoittavat liikkumista eivätkä hengitä, jolloin jo pienen ponnistelun jälkeen huomaa hikoilevansa, kuin tunnin saunomisen jälkeen. Jokaisen kannattaa siis huolehtia, että omasta vaatekaapista löytyy riittävä määrä omia harrastuksia tukevia vaatekertoja. Yksi tunnettu ja aktiiviliikkujien arvostama ratkaisu on Revolution Race, joka tarjoaa niin ammatti- kuin harrastuskäyttöön ulkoilu- ja liikuntavaatteita ja varusteita. Kun päällä on laadukkaat varusteet, huomaa kuinka liikkuminen onnistuu melkein huomaamattaan.

Tags :